Betingelser

Disse vilkårene regulerer kjøp på metafor.no.
Nettstedet metafor.no er en norsk bokhandel hvor du kan kjøpe vanlige bøker, samt digitale og nedlastbare bøker (e-bøker). Siden eies og drives av «Metafor Van-Vliet», org.nr. 825436162.

Kjøp

Du kan foreta kjøp fra vår nettside metafor.no. For å gjennomføre vanlige kjøp kan du bruke et kredittkort eller Vipps.
Ønsker du kjøpe flere lisenser og ønsker faktura, ta da kontakt med hei@metafor.no.

Alle priser inkluderer mva. Totalpris for bestillingen vises før du bekreftet kjøpet og fortsetter til betaling.
Når betalingen er registrert blir eventuelle e-bøker tilgjengelig for nedlastning via en lenk; vanlige bøker sendes innen 2 virkedager med Posten.

Rettigheter

E-bøker som du har kjøpt på metafor.no er dine. For å unngå ulovlig spredning av bøkene, legger rettighetshaveren inn et digitalt vannmerke som merker eboken med e-postadressen din, et såkalt sosial DRM, som også er omtalt av Forbrukerrådet her: https://www.forbrukerradet.no/guide/2015/verdt-a-vite-om-e-boker/

Angrerett og reklamasjon

Du kan returnere bestilt fysiske varer innen 100 dager fra mottak uten å oppgi noen grunn. Du må returnere den ubrukt, med fakturaen og i original-emballasje. Vi trenger ikke noe angrerettskjema men hvis du likevel ønsker å fylle ut et angrerettskjema, finner du det her. Returporto må betales av kunden.

Kjøper du en e-bok får du tilgang til boken umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet. Dette defineres ytterlig av angrerettlovens § 22 bokstav n. Forbrukerrådet skriver mer om angrerett her: https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/ der du også finner lenk til aktuell veileder.

Er det tekniske feil med e-bøker eller er vanlige bøker skadet under forsendelse, kan du sende en e-post til hei@metafor.no, så ordner vi opp så fort som mulig ved å gi deg en ny nedlastingslenke som vi vil sjekke selv først. Ved feil i betalingssystemet eller lignende ber vi deg ta kontakt med oss via e-post slik at vi kan ordne opp.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, via e-post. Vi forsøker å løse eventuelle tvister i minnelighet men hvis dette ikke lykkes, kan du ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling, på tlf 23400500 eller forbrukerradet.no.

Behandling av personopplysninger

Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at vi kan behandle dine personopplysninger i tråd med vår personvernerklæring, som du finner her:
https://metafor.no/privacy-policy/

Spørsmål?

Har du flere spørsmål, kan du ta kontakt via e-post.

Endringer

Fra tid til annen vil vi oppdatere vilkårene. Du vil finne sist oppdatert versjon på dette nettstedet, på denne siden.
Ved større endringer vil vi kunne måtte informere deg direkte om oppdateringen gjennom en e-post til e-postadressen du har oppgitt.

Versjon: 2022.05.11